Vi bruger cookies på dette website for at analysere trafik, huske dine præferencer og gøre din oplevelse så god som muligt.

HANDELSBETINGELSER
Handelsbetingelser for vare købt hos www.oliveoilcph.dk – firmaet Olive Oil Copenhagen ApS´ webshop.

Olive Oil Copenhagen ApS er ekspert i olivenolie og forhandler ekstra jomfruolivenolie samt andre gourmetprodukter.

Handelsbetingelserne omhandler private forbrugere.

Er du erhvervsdrivende er samarbejde og handel mellem dig og Olive Oil Copenhagen ApS omfattet salgs- og handelsbetingelser for erhvervsdrivende.

ACCEPTER HANDELSBETINGELSER FOR AT HANDLE

For at handle vare fra Olive Oil Copenhagen ApS, må du acceptere handelsbetingelserne. Når du afgiver en ordre på www.oliveoilcph.dk webshop accepterer du samtidigt, Olive Oil Copenhagen ApS handelsbetingelser.

BETALING

Olive Oil Copenhagen ApS, modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i Danske kroner og er incl. moms.

Vi opkræver ikke kortgebyrer.

Olive Oil Copenhagen ApS bruger en godkendt betalingsserver QuickPay og har indløsningsaftale med ClearHaus. Alle dine kortoplysninger krypteres med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

BESTILLING

Du kan bestille ekstra jomfru oliven olie og andre gourmetprodukter via www.oliveoilcph.dk webshop.

LEVERING
Oliven olie og andre vare fra www.oliveoilcph.dk leveres til alle brofaste øer. Bor du ikke på en brofast ø, vil du blive kontakte mhp. At vi finder den mest fordelagtige forsendelse og rimeligt gebyr.

Delivery to countries other than Denmark will be subject to special and individual freight charges. Contact info@oliveoilcph.dk for prices.

Normalt afsendes din bestilling fra Olive Oil Copenhagen ApS, indenfor 1-3 hverdage.

Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, sender vi dog først når det er muligt at foretage en samlet levering, medmindre andet aftales særskilt. Hvis din bestilling bliver forsinket, vil du hurtigst muligt modtage e-mail med information.

Levering foretages primært med GLS, PostNord, DAO, BRING, eller den forsendelses metode der er mest hensigtsmæssig og prismæssigt fordelagtig.

Levering pålægges et mindre fragtgebyr. Ved køb over 300,- er levering gratis

EMBALLAGE POLITIK

Olive Oil Copenhagen ApS genbruger så hvidt muligt papkasser og anden forsendelses emballage.

Du vil derfor sandsynligvis opleve at modtage vare fra Olive Oil Copenhagen ApS i emballage med firmalogoer fra andre virksomheder.

Olive Oil Copenhagen ApS, vil gerne bidrage til at nedsætte mængden af emballage og én løsning er, for Olive Oil Copenhagen ApS, at genbruge papkasser mm. hvis de kan genbruges, da alternativet er at smide brugbart ud og producerer nyt.

Vare købt hos www.oliveoilcph.dk er uanset andre firmanavne og -loger på forsendelses emballage, udelukkende Olive Oil Copenhagen ApS ansvar og selvom du ser andre firmanavne på forsendelses emballage, kan disse evt. andre firmaer ikke drages til nogen form for ansvar for varen. Andre firmaer har ligeledes ingen rettigheder til vare købt hos www.oliveoilcph.dk

FORTRYDELSESRET

Ifølge Forbrugeraftaleloven er fødevarer ikke omfattet af fortrydelsesretten, derfor er det ikke muligt at returnere fødevarer eller drikkevarer, hvis du fortryder dit køb.

Alle øvrige produkter, som du køber via www.oliveoilcph.dk er derimod omfattet fortrydelsesretten efter nedenstående bestemmelser.

På produkter fra www.oliveoilcph.dk der IKKE er fødevare har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos www.oliveoilcph.dk Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, du har fået leveret dine produkter.

For at kunne udnytte din fortrydelsesret skal varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog den og produktet være ubrugt og uåbnet.

Ønsker du dine penge retur, vil vi kontakte dig og anmode om oplysninger om dit pengeinstitut og kontonummer, så vi kan returnere dine penge.

Beløbet vil typisk blive returneret inden for 7-14 dage, efter varen er returneret til Olive Oil Copenhagen ApS.

OBS: Hvis du har fortrudt dit køb skal du vær opmærksom på, at du selv skal betale omkostningerne for at returnere varen og at varen skal returneres ubrugt og i væsentligt samme stand.

REKLAMATIONSRET, RETURNERING MV.

Når du handler hos www.oliveoilcph.dk har du 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du har fuld reklamationsret hos www.oliveoilcph.dk i 24 måneder efter dit køb.

Bemærk dog at din reklamation ikke er berettiget, hvis produktet ikke er blevet anvendt korrekt, eller med en uacceptabel brug.

Finder du fejl eller mangel på dit produkt, skal du med det samme (ved modtagelse af varen eller hurtigst muligt herefter) reklamere og gøre Olive Oil Copenhagen ApS opmærksom på dette på info@oliveoilcph.dk

Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine forsendelsesomkostninger.

Returvarer bedes sendt til følgende adresse: Olive Oil Copenhagen ApS, Bellisvej 12, 3450 Allerød, DK.

Ved reklamation og returnering af vare, bedes du venligst oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

ANSVAR OG ANSVARSBEGRÆNSNING

Olive Oil Copenhagen ApS kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader, herunder men ikke begrænset til driftstab, avancetab, krav fra tredjemand og/eller beskadigelse af data.

Produktansvar: Olive Oil Copenhagen ApS er produktansvarlig i henhold til produktansvarsloven. Du er som kunde, forpligtet til uden ubegrundet ophold skriftligt at meddele Olive Oil Copenhagen ApS, såfremt der er opstået en produktansvarsskade, eller at der er fare for, at en sådan skade vil kunne indtræde.

Force Majeure: Hvis der opstår en ekstraordinær situation, der er udenfor Olive Oil Copenhagen ApS kontrol, og som efter købeloven må anses som force majeure, bliver Olive Oil Copenhagen ApS forpligtelser suspenderet i det tidsrum, den ekstraordinære situation varer. I en sådan ekstraordinær situation kan du opsige, din endnu ikke opfyldte ordre, hvis situationen vare eller antages at ville vare længere end 30 dage.

Olive Oil Copenhagen ApS kan ikke holdes ansvarlig for hindringer der ligger uden for vores kontrol, eksempelvis produktionsforstyrrelser, strejke eller andre uforudsete hændelser.

Olive Oil Copenhagen ApS tager forbehold for trykfejl, leverandørernes prisforhøjelser, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte eller udgåede varer, leveringssvigt fra vores leverandører og force majeure.

Køb af vare hos Olive Oil Copenhagen ApS er reguleret af dansk ret.

REFUSION
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så Olive Oil Copenhagen ApS kan overføre det aftalte beløb.

FORTRYDELSESRET PÅ PRODUKTER DER IKKE ER FØDEVARE
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i Olive Oil Copenhagen ApS Webshop, dog ikke på fødevare.

  • Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
  • Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet. Fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Fortrydelsesmeddelelsen skal gives pr. mail på info@oliveoilcph.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

KLAGEMULIGHEDER – OVERSIGT OG LINKS
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@oliveoilcph.dk

PERSONDATA

Når du handler hos www.oliveoilcph.dk så skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din ordre.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven.

Oplysninger du afgivet til Olive Oil Copenhagen ApS sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dine oplysninger vil udelukkende blive brugt til at håndtere din bestilling med relevante samarbejdspartnere med henblik for at gennemføre din ordre, fx et fragtselskab.

Personoplysninger, som er nødvendige for at gennemføre en ordre: 

  • Navn og fulde adresse
  • Telefonnummer og E-mail

Registreringen af dine personoplysninger foretages med det formål at kunne levere din ordre til dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Olive Oil Copenhagen ApS indehaver og relevante ansatte har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Personoplysningerne registreret hos Olive Oil Copenhagen ApS opbevares i 5 år af hensyn til krav fra bogføringsloven.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Hvis du tilmelder dig Olive Oil Copenhagen ApS nyhedsbrev, vil din E-mailadresse blive brugt i forbindelse med vores markedsføring, som du giver samtykke til i forbindelse med din tilmelding.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke afmeld i mailen eller ved at kontakte vores Olive Oil Copenhagen ApS på info@oliveoilcph.dk, og dine oplysninger vil herefter blive slettet.

Du er til hver en tid velkommen til at kontakte Olive Oil Copenhagen ApS øverste chef Christina Elver Mørk, Olivenolie ekspert, på info@oliveoilcph.dk, hvis du har spørgsmål.